Farkas János - Muhoray Róbert - Szabó Péter - Szántai Zsolt

A TUDAT HATALMA

ONLINE TRÉNING

2020. június 6. 9:00-14:00

Mit tehetsz, hogy ne lehessen rád hatással
a környezeted vagy az otthonról hozott programjaid?

Sokan úgy vélik, hogy a születéssel kapott gének alapvetően meghatározzák életünket. Azt folytatjuk, amit a szüleinktől láttunk. Eleve elrendeltetésünk van az életünket illetően.

DE EZ

Éreztél már hasonlóképpen?

Az életed egyes, de lehet, hogy több területén folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal nézel szembe, amelyek elveszik még az életkedvedet is. Hasonló (élet)helyzetek, problémák, amiket neked kell megoldanod. Mindig ugyanolyan emberek, akiket el kell viselned. Fásult és kiégett vagy. Újra és újra visszatérő problémák…

rosszirany

A körülményeid rossz irányba haladnak

Folyamatos erőfeszítéseid ellenére mindig problémákba ütközöl. Amint megoldasz egyet a kihívásaid közül, három másik lép a helyébe. Úgy érzed, hogy egyre gyakrabban csapnak össze a hullámok a fejed felett. Ez pedig meglátszik rajtad, a munkád minőségén, az életkörülményeiden, emberi kapcsolataidon, pénzügyi helyzeteden. Kezd kikerülni az irányítás a kezedből…

s2

Sivárok, szürkék a napjaid

Annyi kihívással állsz szemben, hogy már a hétvégének sem tudsz örülni. Nem elég, hogy hétközben hajtás van, még a hétvégén sem tudsz pihenni.

s3

Boldogtalan vagy

A problémák, a tévé, a közösségi médiában megjelenő posztok nem építenek, hanem még szomorúbbá tesznek. Amikor az életed bármely területén egy kicsit végre örülhetnél, megpihenhetnél, biztos, hogy ismét becsap a villám. Hiába öntöd magadba a motivációs hanganyagokat, olvasod az önfejlesztő könyveket, nem leszel boldogabb….

 

A nap előadói

- A tudat hatalma című könyv társszerzői-

Bár a könyv címe “A tudat hatalma”, meg merjük kockáztatni, hogy “A tudat forradalma” sem lenne túlzás, hiszen a könyv és ez a képzés is arról szól, hogy mindannyian a saját sorsunk kovácsaivá válhatunk az életünk minden területén, és nem vagyunk a körülményeink, sőt, még a génjeink áldozatai sem. Hát mi ez, ha nem forradalmi? Az elmúlt években rengeteget tanulmányoztuk azokat a fantasztikus kutatókat, mint Dr. Bruce Lipton vagy Dr. Joe Dispenza, akiket a téma nagyjaiként tartanak számon. 

Tanulmányozva az ő munkásságukat és sok más tudóst és kutatót a legkülönfélébb tudományterületekről (epigenetika, neuroimmunológia, kvantumfizika, stb.) egyértelművé vált, hogy ugyan a legtöbb ember abban a tudatban él, hogy a körülményeik, a gyermekkoruk vagy éppen az öröklött genetikai sorsuk áldozatai, képesek lehetünk ráébredni arra, hogy igenis van más út, és teremthetünk egy olyan életet, amilyet élni érdemes, ez pedig maga a csoda!

Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner

Motivációs előadó, tréner és a több mint 50 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában, Merj! Nevess! Szeress!, Kinek éled az életed?, A tudat hatalma, Először a fontosít!), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje, Idő=Élet,).​

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.Előadásának címe: A tudat forradalma

Ez a képzés arról szól, hogy mindannyian a saját sorsunk kovácsaivá válhatunk az életünk minden területén, és nem vagyunk a körülményeink, sőt, még a génjeink áldozatai sem. Hát mi ez, ha nem forradalmi? Mindazok után, hogy az emberek abban a tudatban éltek, hogy a körülményeik, a gyermekkoruk vagy éppen az öröklött genetikai sorsuk áldozatai, ráébredni arra, hogy igenis van más út, és teremthetünk olyan életet, amilyet élni érdemes, ez maga a csoda!

A történelmi pillanatoknak az a sajátossága, hogy amikor történnek még nem tudják róluk, hogy azok történelmiek. Meg vagyok győződve arról, hogy ez a mostani egy ilyen pillanat, még akkor is, ha a legtöbbeknek fogalma sincsen róla. Bár egyre többen foglalkoznak az elmúlt években, évtizedekben az elme erejével, a tudatos és a tudatalatti elme összefüggéseivel, és azzal, hogy mindez valójában micsoda lehetőségeket rejt számunkra. Mi az, ami lehetséges? Hol a határ? Miért van az, hogy valakinek sikerül, míg másoknak nem? 

Farkas János

Tréner, coach, mentor

1991-óta dolgozik a pénzügyi szektorban, jelenleg is aktív vezetőként. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogat az elérni kívánt változásokban,  célja, hogy fejlessze és fokozza a hozzá fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket.

Hiszi, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni. Feladatának tekinti, hogy kibontakoztassa az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat. Life coachként legtöbbször az önbecsülés, önismeret, stresszkezelés és a változások menedzselésével foglalkozik, de szakterületemhez tartozik még a belső és külső motivációk kiváltásának témái, valamint a munka-magánélet egyensúlyának helyes kialakítása is.

Videó lejátszása

Előadásának címe: Milyen életet akarsz valójában?

Az életünkben gyakran vannak nagy ellentmondások, amelyek dédelgetett vágyaink és a ténylegesen megélt események között feszülnek. Az emberek többségének élete jelentősen különbözik a vágyott élettől. A legtöbb ember megadja magát, és úgy éli le az életét, hogy közben a lelke és a vágyai sosem jutnak a felszínre. Felmerül a kérdés, hogy mi gátol meg minket abban, hogy az ideális életünket valóra váltsuk?

Mik azok az alapvető okok, amelyek miatt az emberek jelentős része boldogtalan és sikertelen? A megoldás a következő kérdés helyes megválaszolásában rejlik: Vajon a gondolataid hatással vannak-e az életedre és a cselekedeteidre? A válasz egyértelmű: természetesen igen.

Ez egy könnyű kérdés, amelyre mindenki tudja a választ. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy hogyan működik az emberi elme. Naponta kb. 60-70 ezer gondolatunk van, ennek 95%-a ugyanaz, mint egy nappal korábban. Agyunk a legmodernebb mikroprocesszornál is hatékonyabb. Tevékenységünk 95%-át a tudtunkon kívül irányítja, akár ébren vagyunk, akár alszunk. Agyunk mindig automata üzemmódban van, öntudatlanul irányít bennünket. Hogyan jönnek létre a szokásaink? Agyunk információhoz csak az érzékszerveinken keresztül juthat. Ezek az információk gondolatokat ébresztenek. Gondolataink alapján választanunk, döntenünk kell a megoldási lehetőségek között. A döntéseink alapján egy adott módon cselekszünk, majd élményeink megélésével valamilyen érzéseket élünk meg. A gondolkodásmódunk határozza meg saját világunk valóságát. Az igazán csodálatos az, hogy a gyerekkori élményeinket és sémáinkat folyamatosan sok munkával ugyan, de át tudjuk dolgozni és alakítani.

Muhoray Róbert

Szervezetfejlesztési szakember

Közel húsz éve tart tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgozott multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vett részt. Hitvallása, hogy egy szervezet hatékonyságát mindig az ott dolgozók határozzák meg, ezért a legfontosabb területre, az emberekre fókuszál, és ér el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében. Továbbá ügyvezetőknek nyújt támogatást a családi vállalatból az igazi vállalkozássá növekedéshez, illetve segíti a tulajdonosokat abban, hogy ügyvezetői feladataikat leadhassák (amennyiben akarják), annak érdekében, hogy kizárólag tulajdonosként tudjanak tevékenykedni cégükben, ezáltal elérve azt, hogy a cégük ne „börtön” legyen számukra, hanem megadja mindazt a szabadságot, szabadidőt, amelyre mindig is vágytak.

Jelenleg is vezetőként dolgozik, munkája során aktívan gyakorolja saját csapatában is mindazon technikákat, melyeket tréningjein alkalmaz. Elkötelezett híve az élethosszig tartó tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének. “A tudat hatalma” című könyvön túl a  “Válj profi előadóvá!” és a “Szokásaink fogságában” című könyvek társszerzője.Videó lejátszása

Előadásának címe: Tömegmanipuláció

A tömegkommunikációs eszközöknek köszönhetően sokkal egyszerűbb a manapság bármilyen információt eljuttatni az emberekhez, mint azt korábban bármikor. 

Ami eddig kicsiben működött, a médiának és a közösségi médiának köszönhetően hatástöbbszöröződésen ment keresztül. Közel 4 MRD-an használják a közösségi médiát, egy átlagos közösségi média felhasználó 6 órát tölt a képernyő előtt. A Földön kb. 22 ezer televízióállomás van, amelyek nagyságrendileg naponta 200 ezer órányi műsort állítanak elő. Egy TV néző pedig naponta 5 órát nézi a TV-t. Mindkét felhasználói csoport a képernyő előtt töltött időből majdnem 1 órát csak a reklámok és ajánlók nézésével töltik. Az idő 10%-át pedig hírek nézésének szentelik, ami a járvány kitörése óta megduplázódott! A képernyők előtt ülve kb. 25 GB-nyi információ ér bennünket. Ez akkora mennyiség, amelyet tudatunk már nem tud feldolgozni, ezért nagy része (95%) a tudatalattinkba kerül. 

A gondolati programozásának egyik alapelve: az átadni kívánt üzenetet, mondanivalót sokszor-, és lehetőség szerint minél több, a célcsoport számára hiteles forrásából kell eljuttatni az egyénekhez. Ennek köszönhetően bármilyen állítást – legyen igaz vagy hamis – előbb-utóbb igazként fognak elfogadni, amellyel aztán azonosulni fognak. 

Ahogy megszűnnek a fenntartások, az egészséges szkepticizmus, a küldő akaratának megfelelően fogunk gondolkodni és cselekedni. Így lehet a reklámok révén például a folyamatos (gyakran értelmetlen) vásárlást ösztönözni, vagy akár a  megfélemlítések révén különböző vallási-, politikai ideológiát támogatni.

Előadásomban a tömegmanipulációt és eszközeit fogom bemutatni.Szántai Zsolt

Egészségmentor, a BodyWakes alapítója

Tíz évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott, majd több fitnesz és sportkomplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amelyre felépített egy franchise-rendszert.

Több mint tízezer embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, amelyben egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel, teljes mértékben személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembevételével. Boldog férj és öt gyermek büszke édesapja.

szantai-zsolt-min
Videó lejátszása

Előadásának címe: A tudatalatti ereje

A tudatunk hatalma olyan nagy, hogy ha hirtelen teljesen rálátnánk erre az erőre, akkor még magunk is megijednénk tőle. Sokkal, de sokkal többel rendelkezünk, mint amit tudatos elménkkel képesek vagyunk megteremteni. Létezik ugyanis az elménknek egy olyan része, a mi a tudatunk alatt helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy az ahogy gondolkodunk és érzünk, azt nem elsősorban akaratunk befolyásolja. A tudatalatti az akaratunktól függetlenül működik és úgy irányítja testünk működését és életünket, mint egy telepített alapprogram. Ezt az alapprogramot felmenőinktől, szüleinktől, tanárainktól, környezetünktől kapjuk. Ha a tudatosság egy magasabb szintjére kívánsz emelkedni, akkor érdemes összehangolnod elmét szándékát és tudatalattid programjait. Így nyílik meg a lehetőség az igazi nagy változásokra az életedben.

De hol van a tudatalatti? Hogyan férhetünk hozzá? Miként hangolhatjuk össze elménk akaratával? Előadásomban ezekre a kérdésekre igyekszem érthető és a gyakorlatban is használható válaszokat adni.A titok a

Agyunk ugyanúgy működik, mint egy számítógép. Azonos helyzetekben azonos képpen reagál. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted (vagy reakciód), akkor azt a programot kell újraírni, amivel idáig jutottál!

GONDOLAT

DÖNTÉS

CSELEKEDET

ÉLMÉNY

ÉRZÉS

3 egyszerű eszközt adunk a kezedbe,
melyek segítségével:

 • Megtanulhatod a tudatalattidat programozni, és a rossz, negatív programjaidat felülírni
 • Megtudhatod miként lehet ellenállni a környezet (tévé, közösségi média, újságok, munkatársak, szomszédok, stb.) hipnotikus programozásának
 • Elsajátíthatod a stressz kezelését és csökkentését, hogy múltbéli gondjaid ne nyomasszanak, és képes legyél kezedbe venni a jövőd alakítását.

Ha részt veszel a Tudat Hatalma tréningen, akkor megtanulhatod:

050 - Human BrainCreated with Sketch.

Az újraprogramozást

A benned lévő programok beazonosításával megmutatjuk működésed mechanizmusait. Így azonosíthatod, hogy ezek mikor szolgálnak és mikor ártanak neked. Innentől kezdve már Te dönthetsz, hogy mi legyen életed vezérlő elve!


A kiemelkedést

Belegondoltál már abba, hogy az emberek többsége meg van babonázva a média által, kész ténynek fogadják el az ott hallottakat, látottakat? Egész életüket filmekben, sorozatokban, illetve a közösségi médiában szereplő színészek, celebek kitalált életén keresztül élik, noha ezek valójában csak illúziók. Kerülj te is abba a felső 10%-ba, akik a saját életüket élik!


Az egészséget

Az emberek abban a tudatban éltek, hogy a körülményeik, a gyermekkoruk vagy éppen az öröklött genetikai sorsuk áldozatai. Sokkal nagyobb hatásunk van egészségünkre, ha tudatosan kezdjük el használni a benne rejlő végtelen potenciált. Megmutatjuk, hogy a sejtszintű programozás segítségével hogyan tudjuk elkerülni azt, hogy áldozatául essünk a különböző betegségeknek.


A boldog életet

Életünk minősége attól függ, hogy életünket irányító mintáink és modelljeink, gondolati programjaink mennyire tesznek minket boldoggá és sikeressé. Van más út, és teremthetünk olyan életet, amilyet élni érdemes. Ez maga a csoda!

 

Az online tréning időpontja

2020. június 6.
9.00 - 14.00

09:00-10:00 Muhoray Róbert: Tömegmanipuláció
10:15-11:15 Farkas János: Milyen életet akarsz valójában?
11:30-12:30 Szántai Zsolt: A tudatalatti ereje
12:45-14:00 Szabó Péter: A tudat forradalma

Ez a tréning neked szól, ha:

 • változtatni akarsz az életeden
 • hajlandó vagy cselekedni
 • nyitott vagy új információk és elvek befogadására
 • ki akarsz lépni a mókuskerékből
 • kész vagy arra, hogy fejlődj

Ez a tréning nem neked szól, ha:

 • csak panaszkodsz
 • dogmatikus elveid vannak, melyeken nem vagy hajlandó változtatni
 • varázspirulára vágysz, amely azonnali megoldást nyújt a gondjaidra
 • nem akarsz fejlődni
 • kiválóan érzed magad a jelenlegi körülményeid között

A célunk ezen az oktatáson keresztül, hogy gyakorlati technikákat mutassunk, melyek segítségével átalakíthatod az életedben mindazt, amin változtatni szeretnél.

Ez a tréning nem arra hivatott, hogy varázssütésre megváltozassa az életed.

Ezen a tréningen "AHA-élmények érnek majd. Megmutatjuk azokat az eszközöket és módszereket, melyeket ha tartósan alkalmazol az életedben, akkor csodás változásokon mehetsz keresztül.

A tréning ára

29.970Ft helyett
kedvezményesen

14.970 Ft

Az ár tartalmazza:

 • részvétel a tréningen
 • a tréning teljes diasora

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérjük, hogy a rendezvény után jelezd nekünk és kérdés nélkül visszautaljuk a befizetett összeget.