Az „Élj szenvedéllyel!” egy olyan célkitűző tréning, mely útmutatót ad neked a teljesebb élethez!

Mennyire élvezed az életet egy 1-10- es skálán mérve?

Ha tízes, akkor ez nem neked szól. Ha nem, akkor itt a helyed, ugyanis, ha nem élvezed a mindennapjaidat, ha nem várod izgatottan, hogy újra reggel legyen, akkor hiányzik az a belső motiváció és tűz az életedből, ami értelmet ad neki.

Nagyon sok megoldhatatlannak tűnő problémámra kaptam tényleges, kézzelfogható megoldást!

Börcsök Tibor                 

Mi a teendőd?

Ha az ember elveszít egy zsák pénzt, vagy a kedvenc kiskutyáját, addig keresi, amíg meg nem találja. De vajon a legtöbb ember meddig keresi az életcélját? Amíg nem úgy kelsz fel minden reggel, hogy azt gondolod:, „Köszönöm Istenem, hogy újra azzal foglalkozhatok, amit imádok, a hivatásommal!”, addig nem élhetsz igazán szenvedélyesen és boldogan. Ilyenkor saját felelősséged, hogy ezen változtass!

Be kell azonosítanod az erősségeidet, meg kell találnod, hogy mi az, amiben feloldódsz, ami igazán vonz magához, hogy minden reggel boldogan, mosolyogva ébredhess.

Ha eddig nem szenteltél elég figyelmet arra, hogy megtaláld a valódi MIÉRTedet, akkor érdemes erre több időt fordítanod. Ha úgy gondolod, hogy jól jönne egy kis segítség, akkor nyugodt szívvel ajánlom neked ezt a tréninget.

A legtöbb ember visszatáncol a „biztosba”, amikor igazán nagy és fontos döntéseket kellene meghozni. Azonban az élet már nem egy főpróba…, ez maga az előadás, és egyszer lehúzzák a rolót. Tegyél meg mindent azért, hogy olyan életet élj, amire büszkén és boldogan tekintesz majd vissza!

Ki az a Szabó Péter?

Motivációs előadó, tréner és a több mint 45 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Az „Élj szenvedéllyel!” interaktív tréningen 2 teljes napon át saját magaddal foglalkozol!

Megtanul​hatsz újra hallgatni a belső hangodra, elindulhatsz a SAJÁT UTADON, számot adhatsz magadnak erősségeidről és fejlesztendő területeidről.

Olyan célt és hivatást találhatsz az életedben, amiért minden reggel lelkesen fogsz kiugrani az ágyból.

​Aki megtalálja az életcélját, annak gyökeresen fog pozitív irányba változni az élete. Azonban óva intelek attól, hogy azt várd, elég csak eljönnöd ide, és egy csettintésre megvilágosodsz.

Kellesz hozzá te is! Kellő nyitottsággal és őszinteséggel (magadhoz!) kell elvégezned a két nap feladatait, és akkor óriási esélyed van rá, hogy jelentős változások következzenek be az életedben.

A 2 napos tréning ára 99.970 Ft helyett - korlátozott ideig -
​49.970 Ft

Csak olyat szeretnénk ígérni, amit biztosan be is tudunk tartani, ezért amit ajánlunk neked:

​Érj el tartós változást már a tréning 2 napja alatt!

Ellenkező esetben élhetsz a 100%-os Garanciánkkal. Ha nem azt kapod, amire számítasz, csak jelezd nekünk és mi kérdés nélkül visszaadjuk a tréning részvételi díját számodra. Így tehát kockázat nélkül vehetsz részt az eseményen! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert tudjuk, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az azonnali és tartós változásokat fog elindítani benned!

Nézd meg, mások hogyan nyilatkoznak Szabó Péter tréningjeiről

"Úgy érzem, hogy az út, amire ráléptem, tele van megválaszolandó kérdésekkel, amihez te rengeteg segítséget adtál ezzel a két napos tréninggel. A gyakorlatias példákon keresztül jobban el tudom hinni, hogy ez nekem is sikerülni fog! Jó úton haladok a saját utamon! Hálás vagyok neked az őszinteségedért, a tudásodért, humorodért! Köszönöm!"

- Antal Mónika

„Nagyszerű, hogy segítesz ráébreszteni az embereket olyan dolgokra, amikről ők maguk nem is hiszik, hogy léteznek, vagy csak nem vesznek tudomást róla. Köszönettel!”

- Posta Ferenc

„Nagyon hálás vagyok, amiért valódi tartalmat kaptam tőled és szívvel-lélekkel azon dolgoztál, hogy segíts megszabadulni a korlátainktól.”

- Kozma Rita

„Minden elismerésem a tiéd! Olyat alkottál meg, ami egyedülálló Magyarországon, vér profi és nagy nagy szüksége van rá az embereknek!”

- Tóth Istvánné Kata

„Leírhatatlan az az érzés, amit szeretnék megfogalmazni. Biztos vagyok benne, hogy az életem a mai naptól gyökeres fordulatot vesz!”

- Krucsai Ilona

A tréning helyszíne és időpontja

Dátum: 2019. április 27-28. 10:00 - 18:00

Helyszín: Europa Congress Center, 1021 Budapest, Hárshegyi út 5.

Megrendelés

„Ha ma lenne életem utolsó napja, azt csinálnám, amit ma csinálni akarok?”

Steve Jobs, az Apple alapítója