MINDEN HELYSZÍNEN TELT HÁZ!

Szabó Péter

​KINEK ÉLED AZ ÉLETED?


2019. december 3.Marosvásárhely

​MEGTELT!

2019. december 8. - Nagyvárad
MEGTELT!

2019. december 9. - Marosvásárhely

MEGTELT!


2019. december 10. - Csíkszereda

MEGTELT!

2019. december 11. - Szatmárnémeti

MEGTELT!

Az est témái

1.

Mit üzen a közösségi média a boldogságról?

Különösen a közösségi oldalakon látszik az, hogy az emberek gyakran azért tesznek valamit, hogy másoknak imponáljanak és ezzel a boldogság látszatát keltsék. Olyan gondolatébresztő előadásra készülök, amivel segítek neked, hogy te ne ess ebbe a hibába.​

2.

​Mi a különbség a boldog és a boldognak látszó emberek között?

Brian Tracy-től származik a mondás, hogy: "Semmi sem olyan jó, amint amilyennek elsőre látszik, és semmi sem olyan rossz, mint amilyennek elsőre látszik." Az igazán boldog emberek közös szokásokkal, szemléletmóddal rendelkeznek. Megmutatom neked, hogy melyek ezek!

3.

​Hogyan tudod elérni azt, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben?

Mit tudsz tenni azért, hogy akkor is jól érezd magad a bőrödben, amikor a körülmények esetleg mást mutatnak? Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek segíthetnek neked a nehézségek idején is.

A helyszínen Szabó Péter könyvei
és a MotiBooks Kiadó összes kiadványa korlátozott számban kapható lesz!

Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner és a több mint ​50 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában, Merj! Nevess! Szeress!), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje).

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

HELYSZÍNEK

​MAROSVÁSÁRHELY

December 3.

​TELT HÁZ!


Maros Művészegyüttes Terme

Bulevardul 1848 47, Târgu Mureș, Románia

nagyvárad

December 8.

​TELT HÁZ!


Partiumi Keresztény Egyetem

Strada Primăriei 36, Oradea 410209, Románia

Marosvásárhely

December 9.

​TELT HÁZ!


Maros Művészegyüttes Terme

Bulevardul 1848 47, Târgu Mureș, Románia

CSÍKSZEREDA

December 10.

​TELT HÁZ!

Szakszervezetek Művelődési Háza

Piața Libertății 16, Miercurea Ciuc 530100, Románia

​SZATMÁRNÉMETI


December 11.

​TELT HÁZ!

​Majestic Hotel and Event Center

​Bld. Unirii, nr.: 34, Satu Mare, Romania​

Várunk szeretettel Erdélyben!

Regisztráció: 17:00-től

Előadás: 18:00 - 21:00

MINDEN HELYSZÍNEN TELT HÁZ!

Fizetési módok

Fizetni online bankkártyás fizetéssel, vagy előre lefoglat helyed helyszíni készpénzes fizetéssel tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay vagy PayPal oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

A számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

MINDEN HELYSZÍNEN TELT HÁZ!