​ÉRD EL KÖNNYEDÉN!

A 7 motívumpont csodája

Budapest  |  2020. ​február 1.

Szeretnél jobb döntéseket hozni a mindennapi életedben és sikeresebbé válni a munka világában?

Szeretnéd eredményesebben "motiválni" a környezetedben lévő embereket akár otthon, akár a munkahelyeden?

Szeretnél átütő sikereket elérni az emberi kapcsolataidban? Kíváncsi vagy a módszerre, amivel elérheted?


Ha megismered a körülötted levők motívumpontjait, könnyedén tudod úgy alakítani a beszélgetést, hogy elérd a célod, és a partnered is elégedett lesz a beszélgetés végkimenetelével.

Hogyan?

Miért érdemes eljönnöd?

1. Megtanulod, hogyan hass bárkire!

A tréningen bevezetlek egy olyan rendszerbe, aminek a segítségével bárkiről felismerheted, hogy őt mi mozgatja. Tudni fogod, hogy a különböző embereknek mit mondj, milyen ajánlatokat tegyél és ezeken keresztül, hogyan hass rájuk.2. Megtanulod, hogyan motiváld hatékonyan önmagad és másokat!

Úgy érzed, hogy a környezetedben élő emberek nem elég motiváltak? Nem tudod elérni náluk azt, amit szeretnél? Esetleg Te magad küzdesz motivációs problémákkal?


Az ember életében különösen gyakoriak ezek a gondok. Ezért a tréning keretein belül bemutatom Neked azt a motivációs rendszert, amivel magasabb motivációs szintre emelheted önmagadat és a körülötted lévőket egyaránt!


3. Megtanulod, hogyan ismerheted fel magad és mások motívumpontjait.

A tréning célja, hogy különböző nézőpontokat adjak Neked, amelyeken keresztül saját magad és környezeted motivációit felismerheted!


Meggyőződésem, hogy ez a tudás a hatékony emberismereted alapjává válhat!


A motívumpontok elsajátításával a magán- és üzleti életedben is jobb döntéseket tudsz hozni, sikeresebbé válhatsz és a körülötted lévők életét is könnyebbé teheted!

Gyere el, ha meg akarod tudni, hogy:

  • Hogyan lehetsz hatással bárkire?
  • Mit, miért tesznek az emberek?
  • Hogyan válj a motívumpont rendszer alkalmazásával boldogabbá és sikeresebbé az életben?
  • Hogyan tudsz hatékonyan motiválni másokat?
  • Hogyan hozz jobb döntéseket mind az üzleti, mind pedig a magánéletedben egyaránt?
  • Melyek a Te legerősebb motívumpontjaid?
  • Hogyan lehet elérni a megfelelő motivációs szinteket?

FARKAS JÁNOS

A pénzügyi szektorban dolgozom 27 éve, jelenleg is aktív vezetőként.

Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban. Életvezetési tanácsadóként azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket a magán- és az üzleti életben egyaránt.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni. Segítek ügyfeleimnek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. 

ÉRD EL KÖNNYEDÉN! - A 7 motívumpont csodája

Budapest  |  2020. ​február 1.

Szabó Péter, motivációs előadó véleménye:

Mit mondanak mások, akik már részt vettek a tréningen?

"Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem János lenyűgöző személyét, és hogy ennek a tréningnek a keretein belül megosztotta velem a tudását. Mindig is érdekelt a kommunikáció és bevallom nagyon szeretek is beszélni. Viszont a mester kommunikáció elsajátítása abban segített, hogy a beszélgetés ne legyen üres fecsegés, sem a saját sem a másik fél részéről. Óriási felismeréseket adott azzal kapcsolatban, hogy a szeretteimet és az ügyfeleimet vagy akár saját magamat mi motivál. Ezáltal sokkal könnyebben érem el amit szeretnék mindezt úgy, hogy nem ráerőszakolom magam másokra hanem igazán szót értve. Örömmel tölt el, hogy a tréning óta hatékonyabb vagyok a munkámban és a magánéletem is megkönnyebbült, hiszen sokkal jobban megértem az embereket, mint eddig. Szívből ajánlom ezt a tréninget azoknak, akik szeretnének jó hangulatban és fénysebességgel fejlődni, célokat elérni."

Smeller Kitty

Egészségegmentor, Funkcionális táplálkozási referens, aerobik oktató

„Farkas Jánosnak nem csak szakmai tudása, de személye is példa értékű, az egyik leghitelesebb ember a szakmájában, akitől érdemes tanulni. A tréning kiváló lehetőséget adott arra, hogy gyakorlatiasan elsajátítsuk a mesterkommunikáció legfontosabb elemeit, mely elengedhetetlen a sikeres emberi és szakmai kapcsolatokhoz egyaránt. Segített kiküszöbölni az alapvető hibákat, valamint megtanította, hogyan legyünk még eredményesebbek a saját szakmánkban.”

Tóth Boglárka

Biológus, Táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Egészségmentor

"János kiváló mestere a Motívumpontok megfelelő használatának, amelyet egy jó hangulatú, magával ragadó tréning keretén belül ad át a résztvevőknek.
Ennek a tréningnek köszönhetően, a motívumpont ismereteim elmélyítésével eredményesebb lettem a magán és üzleti életben egyaránt. A megbeszéléseken, tárgyalásokon tárgyaló partnereim számára biztonságos környezetet, légkört tudok kialakítani. Ezáltal  könnyebben tudom ötleteimet, gondolataimat eladni. A tisztább kommunikációnak köszönhetően ügyfeleim és munkatársaim érzékelik, hogy javukat akarom, így beszélgetéseink konstruktívak, jó hangulatúak, sokkal nyitottabbak az új megoldásokra.  Ez a hatékonyság sok új ügyfelet és rengeteg plusz időt hozott számomra. Köszönöm, János."

Muhoray Róbert

Szervezetfejlesztési tanácsadó, Business Coach, és a „Válj profi előadóvá!” - című könyv írója

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor,
funkcionális táplálkozási szakértő, személyi edző és az "Életmódváltás mesterfokon" könyv írója

A tréning helyszíne és időpontja

Dátum: 2020. ​február ​1. 10:00 - 18:00

Helyszín: ​​Hotel Benczúr
(1068 ​Budapest, Benczúr u. 35.)​

Mit kapsz a tréningen?

Egy olyan nélkülözhetetlen tudásanyagot, amellyel vállalkozóként bárkire hatással lehetsz és nagy lépést tehetsz egy sikeresebb élet felé.

Egy olyan rendszert a motivációról, amivel felismerheted a legkülönbözőbb emberek motivációit is.

Segítséget kapsz a motívumpontok megismerésében és gyakorlásában.

Mennyibe kerül a tréning?

​NORMÁL jegy
  • Részvétel a tréningen
  • Munkafüzet

19.970Ft

29.970Ft

Jelentkezz most kedvezményes áron!

„Mik azok a motívum pontok és mire jó az nekem, ha ismerem őket? János képzése nemcsak választ adott erre a kérdésre, hanem gyakorlatban megtanított arra is, hogyan használhatom jól ezt a tudást a hivatásomban is, és a mindennapi életben is, a gyermekneveléstől az üzleti kapcsolatokig.
Kiemelkedően nagy tudású tréner és fantasztikusan jó vezető. Mindazoknak javaslom János képzését, akik szeretnék megérteni a környezetükben levőket hajtó belső tényezőket és ezáltal eredményesebbé válni.” 

Czirákiné Móni

Pénzügyi Személyi Edző (etikuspénzügyek.hu)

"Azért ajánlom nagy szeretettel Farkas János motívumpont tréningjét, mert ahogy nekem is, valószínűleg másoknak is egy teljesen új, nagyon érthető és gyakorlatias megközelítést fog adni a hatékony emberi kommunikáció területén. János hatalmas szakmai tapasztalatával egyértelműen hiteles a témában, melyet legjobban az üzleti életben elért sikerei igazolnak. Nagyon hálás vagyok, hogy az általa átadott ismereteket mára már én is sikerrel alkalmazhatom, és ennek köszönhetően a vásárlóimmal, üzleti partnereimmel egy magasabb minőségű kapcsolatot tudok kialakítani, ápolni!"

Gulyka Krisztina

Personal Development Mentor

„Farkas János számomra igazi példakép, már maga a lénye is nyugtató és harmóniát sugároz, ezért már alapból is nagyon szeretek a közelében lenni, és ezt még csak emeli mérhetetlen tudása és profizmusa, ami ezen a tréningen is lenyűgözött. Mindig rengeteget tanulok tőle, bölcsessége nagyon motiváló és követendő. A tréningen rengeteget tanultam az igazi kapcsolatról, kommunikációról, motiválásról, haszonérvelésről, a motívumpontokról, melyeket ismerve sokkal könnyebben tudunk szót érteni akár a párunkkal, akár a kollégáinkkal, a csapatunkkal, amit építünk, és nem utolsó sorban az ügyfeleinkkel. Regényt írhatnék még, hogy mennyi mindent megtanultam, a lényeg, hogy tiszta szívből ajánlom ezt a tréninget bármely ágazatban tevékenykedőknek, legyen akár vállalkozó, akár alkalmazott, akár főállású családanya, mert ezen tudás ismeretében garantáltan könnyebbé válik az élete minden területe.”

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, fitness modell világkupa győztes,
egészségmentor, funkcionális táplálkozási szakértő, személyi edző