FÓKUSZ KONFERENCIA 2.0

... HOGY 2020 ÉLETED EDDIGI LEGJOBB ÉVE LEGYEN!

BUDAPEST  |  2019. ​DECEMBER 29.

A nap témái

​Az elmúlt év kiértékelése

A sikeres emberek sokkal több hibát követnek el, mint a sikertelenek. A különbség az, hogy a sikeresek mindig más hibákat, míg a kevésbé sikeresek folyton ugyanazokat, mert nem tanulják meg a leckét egy-egy helyzetből, és ugyanazzal próbálkoznak tovább, ami már eddig sem hozta meg a kívánatos eredményt…


Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, a nap első részében kiértékeljük a 2019-es évet.

  • Mi az, ami igazán jól sikerült, és mi az, amit jobban is tehettünk volna?
  • Mik voltak az idei év sikerei, és mit tanított nekünk ez az év? 

Számtalan izgalmas és tanulságos kérdéssel várlak titeket annak érdekében, hogy a legtöbbet vihessétek magatokkal a 2019-es évből!

​Tervezés és megvalósítás

A nap második felében megtervezzük a 2020-as évet.

A jövő évi célok meghatározása, a prioritások felállítása, a szükséges akcióterv felállítása lesz a délután feladata. 


Bölcs mondás, ​hogy minden tervezésre szánt perc legalább tíz percet takarít meg nekünk a megvalósítás során. Mint ahogyan az is, hogy a kitartásra csak akkor van szükség, ha jó az irány.


Vagyis ahhoz, hogy 2020 az eddigi életünk legjobb éve lehessen, fontos, hogy levonjuk az idei év tanulságait, és kitűzzük a jövő évi céljainkat, és alaposan megtervezzük az ahhoz szükséges lépéseket.

Ki az a Szabó Péter?

Motivációs előadó, tréner és a több mint 50 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában, Merj! Nevess! Szeress!, Kinek éled az életed?), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje).

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.


Hol találkozhattál Péterrel a médiában?

Mennyibe kerül a jegy?

Mennyit érne meg neked, ha olyan eszköztárral és tudással rendelkeznél, amelyek segítenek neked abban, hogy a következő éved életed eddigi legeredményesebb, legsikeresebb és legjobb éve legyen? Mennyit érne meg neked, ha megduplázhatnád a hatékonyságodat? Ha egy nagy, vágyott célodat fele annyi idő alatt sikerülne elérned? A Fókusz Konferencián kezedbe kapod Pétertől azt az eszköztárat, amit ha alkalmazol, akkor mindezt elérheted!

A legtöbb ember erre minden bizonnyal azt mondja, hogy BÁRMENNYIT!

MOST EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL!

Standard

Belépés 1 fő részére


  • Munkafüzet
  • 4 x 1,5 óra gyakorlati tudás

39.970 Ft

Early bird kedvezménnyel:

19.970 Ft

Helyszín és időpont

​Europa Congress Center

1​021 Budapest, Hárshegyi út 5.

2019. december 29. |

vasárnap 10:00-18:00

A helyszínen Szabó Péter könyvei és a MotiBooks Kiadó összes kiadványa kapható lesz!

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.