FÓKUSZ KONFERENCIA

... HOGY 2019 ÉLETED EDDIGI LEGJOBB ÉVE LEGYEN!

BUDAPEST  |  2019. JANUÁR 13.

A nap témái

Céljaid meghatározása: Ha reggelente rendszeresen nem energiával telve kelsz fel és esténként fáradtan esel be az ágyba, akkor valószínűleg nem tudod, hogy hova tartasz pontosan az életedben! Így a legfontosabb, hogy meghatározzuk a legfontosabb céljaidat, hogy nap nap után örömmel kelj fel és energikusan teljenek a mindennapjaid!

Céljaid gyorsabb elérése: Olyan hatékony és működő eszközöket fogsz kapni, melyekkel céljaidat könnyebben érheted el.

A fókusz fenntartása: Nemcsak a célok meghatározása a fontos, hanem az is, hogy a figyelmedet rajtuk is tartsd, és nyakon csípd magad, amikor valami eltérítene a céljaid elérésétől. Ezen a napon abban is a segítségedre leszek, hogy megosztom veled, hogyan tudod ezt elkerülni, és a céljaidat folyamatosan fókuszban tartani!

Ki az a Szabó Péter?

Motivációs előadó, tréner és a több mint 45 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá, Válaszd a boldogságot!, Szokásaink fogságában), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.


Hol találkozhattál Péterrel a médiában?

Mennyibe kerül a jegy?

Mennyit érne meg neked, ha olyan eszköztárral és tudással rendelkeznél, amelyek segítenek neked abban, hogy a következő éved életed eddigi legeredményesebb, legsikeresebb és legjobb éve legyen? Mennyit érne meg neked, ha megduplázhatnád a hatékonyságodat? Ha egy nagy, vágyott célodat fele annyi idő alatt sikerülne elérned? A Fókusz Konferencián kezedbe kapod Pétertől azt az eszköztárat, amit ha alkalmazol, akkor mindezt elérheted!

A legtöbb ember erre minden bizonnyal azt mondja, hogy BÁRMENNYIT!

MOST EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL!

Standard

Belépés 1 fő részére


  • Munkafüzet
  • 4 x 1,5 óra gyakorlati tudás

39.970 Ft

Early bird kedvezménnyel:

19.970 Ft

VIP

VIP jegy 1 fő részére


  • Munkafüzet
  • 4 x 1,5 óra gyakorlati tudás
  • Soron kívüli beléptetés
  • Ültetés az első sorokban
  • Fotózás Szabó Péterrel (a profi fotóst mi biztosítjuk)
  • Közös ebéd Szabó Péterrel (különteremben a rendezvény ebédszünetében)
  • Szünetekben bekészítés
  • Kérdezz-felelek Péterrel a rendezvényt követő 1 órában

99.970 Ft

Early bird kedvezménnyel:

49.970 Ft

ÚJDONSÁG! VIP résztvevőinknek az eddig tőlünk megszokott előnyökön túl biztosítunk egy órás kérdezz-felelek blokkot a rendezvényt követő órában, 18-19 óráig. Ebben a részben a fókusz rajtatok és a kérdéseiteken van, kérdezzetek Péterről a titeket foglalkoztató témákban!

Helyszín és időpont

Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont |

1097 Budapest, Könyves kálmán krt. 12-14.

2019. január 13. |

vasárnap 10:00-18:00

A helyszínen Szabó Péter könyvei és a MotiBooks Kiadó összes kiadványa kapható lesz!