HOZD MAGAD LENDÜLETBE!

Mi segítünk neked ebben.

BUDAPEST  |  2019. ÁPRILIS 14.

A NAP ELŐADÓI

Muhoray Róbert

Előadásának címe: Cselekedj! - egyszerűen és okosan

A nagysikerű Válj profi előadóvá! és a Szokásaink fogságában című könyvek társszerzője, sikeres tanácsadó és szervezetfejlesztési szakember.

“Közel húsz éve tartok tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgoztam multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vettem részt.


Elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak, és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.”

Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Előadásuknak címe: Csúcsteljesítmény egészségtudatosan

A nagysikerű Életmódváltás mesterfokon című könyv szerzői, az egészséges életmód szakértői; nagycsaládban élő, sikeres házaspár.

“Egészségmentorként egy új irányt képviselünk az egészség, az ideális forma és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén.
Küldetésünk, hogy utat mutassunk, megtanítsuk és rávezessük az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

Ezen az előadáson rávilágítunk arra, hogy sokkal többek vagyunk, mint a fizikai testünk. A mentális hozzáállás határozza meg elsősorban, hogy milyen lesz valakinek az egészségi állapota, hiszen az befolyásolja többek között az étkezési szokások kialakítását is.”

Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula

Előadásuknak címe: Derítsd ki, miben rejlik az erőd! - avagy támaszkodj a vágyaidra

​A nagysikerű Harmonikus emberi kapcsolatok című könyv szerzői, az emberi kapcsolatok szakértői, és 3 csodálatos gyermek büszke szülei.

“Milyen érzés lenne megtapasztalni, hogy tökéletesen értenek minket a körülöttünk élő emberek?
Milyen értékes lenne tudni, hogyan lehet jól szeretni?
Mi azon dolgozunk nap mint nap, hogy ez lehetséges legyen mindenki számára, hogy a harmonikus emberi kapcsolatok a társadalomban ne csupán a kommunikáción múljanak.

Ezen az előadáson arról beszélünk majd, hogy mindenkit más tart motiváltan. Nem is gondolnánk, hogy ebben is felismerhető egyfajta rendszer. Pontosan megmondható a személyiségünk alapján, hogy mi az, ami lendületben tart, mi az, ami megmozgat, amiért úgy érezzük megéri kitartani a nehézségeken keresztül is, amíg valóra válnak az álmaink.
Derítsük ki együtt, neked mi a valódi vágyad!”

Farkas János

Előadásának címe: Az út a cél!

​​A nagysikerű Érd el könnyedén című könyv szerzője és a Szokásaink fogságában című könyv társszerzője, motivációs tréner, coach és mentor.

“1991-óta dolgozom a pénzügyi szektorban, jelenleg is aktív vezetőként. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban. Azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni.

Segítek az emberi problémák feltárásában, és a teljesítményünket korlátozó akadályok legyőzésében. Feladatomnak tekintem, hogy kibontakoztassam az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat.”

Szabó Péter

Előadásának címe: Hozd magad lendületbe!

​Motivációs előadó, tréner és a több mint 45 ezer példányban elkelt többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője, több másik nagysikerű könyv szerzője és társszerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.
Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban is tartott tréningeket).

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

A nap programja

13:00-14:00

Érkezés és beengedés

14:00-14:45

Cselekedj! - egyszerűen és okosan

Muhoray Róbert

14:45-15:30

Csúcsteljesítmény egészségtudatosan

Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Szünet (30 perc)

16:00-16:45

Derítsd ki, miben rejlik az erőd! - avagy támaszkodj a vágyaidra

Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula

16:45-17:30

Az út a cél!

Farkas János

Szünet (30 perc)

18:00-19:00

Hozd magad lendületbe!

Szabó Péter

Mennyibe kerül a jegy?

Standard

Belépés 1 fő részére


19.970 Ft

Early bird kedvezménnyel:

9.970 Ft

A Hozd magad lendületbe! konferencián abban leszünk segítségedre, hogy igazán lendületesen folytatódhasson ez az év, és ez a lendület a lehető legtovább megmaradhasson.

Helyszín és időpont

ELTE Lágymányosi Campus |

Északi tömb (Gömb Aula)

1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1a

2019. április 14. |

14-19 óráig

A helyszínen az előadók könyvei és a MotiBooks Kiadó összes kiadványa kapható lesz!

A jelentkezési lehetőség lezárult!

Fizetési módok

Fizetni átutalással és online bankkártyás fizetéssel is tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay vagy PayPal oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.