bemutatja

SzemlÉletfejlesztő
KönyvExpo és Konferencia

2018. november 24.

100%-ban levásárolható könyvcsomag kupon!

  • Szereted a tartalmas önismereti és önfejlesztő könyveket?
  • Elsőként szeretnél hozzájutni a legújabb megjelenésekhez?
  • Szereted az izgalmas és tanulságos előadásokat?

A SzemlÉletfejlesztő KönyvExpo és Konferencia rendezvényt ezért alkottuk meg.

Ezen kiadók válogatott könyveivel találkozhatsz a helyszínen:

Egyedülálló koncepció:

a jelentkezéssel  egy 100%-ban könyvekre levásárolható kuponra teszel szert – a legújabb kiadványokra is, amelyek ezen a napon fognak megjelenni, és ajándékként részt vehetsz egy egész napos konferencián

A nap során tele leszünk izgalmas programokkal, előadásokkal:

A KönyvExpo lényege, hogy számtalan kiadvány, köztük eddig máshol még nem megjelent könyvek közül lesz lehetőséged válogatni, és beváltani a kuponodat, és akár további könyveket is magadhoz venni.

Emellett azt szeretnénk, hogy még több élményt és tudást kapj ezen a napon a hazavitt könyveken kívül, ezért egyben egy konferencia is lesz ez a nap, ahol több izgalmas előadást és beszélgetést láthatsz.

Nem kell végigülnöd az egész napot, gyere bátran csak arra az előadásra, amelyik érdekel. Az előadások közben is járkálhatsz a könyvespultok között, belelapozhatsz, beleolvashatsz a számodra érdekes könyvekbe. Persze ha szeretnéd, le is ülhetsz és kiemelt figyelemmel hallgathatod az előadásokat.

A lényeg, hogy lazán és kényelmesen érezd magad, és ne feszülj rá arra, hogy reggeltől estig kötelezően végig kell ülnöd a napot.

A nap házigazdája: SZABÓ PÉTER

A nap folyamán Szabó Péter fog beszélgetni a színpadon az alább látható izgalmas előadókkal és szerzőkkel.


A helyszínen több új könyv is megjelenik, melyek közül az egyiknek társszerzője Péter.

Palacskó András: Tudatos teremtés

Hogyan válaszd a könnyedséget a küzdelem helyett?


András olyan, nem hétköznapi látással bíró valaki, aki egyszerűen csak ufónak szokta magát bemutatni és arra invitálja az őhozzá fordulókat, hogy fedezzék fel: ők sem feltétlenül ennek a világnak a rendszerébe beilleszkedve kell, hogy küzdjenek. Tanult vallástörténetet, filozófiát, buddhizmust, alternatív terápiás rendszereket, és a legtöbb dolgot, amibe belefogott, tanította/tanítja is. Célja nem valami dogma, a tuti bemutatása, hanem az, hogy hozzásegítsen mindenkit, hogy saját valóságát felfedezhesse. Az általa alkalmazott módszerek/megközelítések közös nevezője, hogy könnyedek és szabálymentesek, arra invitálva mindenkit, hogy saját erejébe lépjen.

Ki az a Palacskó András?

Balogh Ottó: író, üzleti szabadságharcos, utazó

Megtervezted már a szökésedet a kudarc, a szegénység, a függőség földjéről? A szerző megszökött Romániából, megszökött a szüleitől, elhagyta a földrajztanári hivatását, 29 helyen élt, hogy rátaláljon a siker, bőség és szabadság földjére. Mert tudta, hogy van ilyen! Az ehhez vezető utat mutatja meg.


A szerző két teljes téli szezont töltött Alaszkában, hogy első magyarként nekivághasson a világ legkeményebb versenyének, az Iditarodnak. A könyvei egy élménybeszámoló az Alaszkában töltött 2 félévről és a kutyaszánhúzó versenyekről.


"Minden expedíció egyedi. Olyat céloz meg, amit senki azelőtt. Te is egyedi vagy. Így látom én is az életemet. És a földi Életet, mely befogad, segít, korrigál vagy kilök magából. Mint a dzsungel, a vadon vagy az óceán. Kalandra fel, ideje csomagolni, megszerezni az eszközöket és tudást, és követni a vadon szavát!"

Novák András: az Édesvíz kiadó tulajdonosa és igazgatója

1989-ban Édesvíz néven megalapítja az első magyarországi ezoterikus könyvkiadót, az Édesvíz Kiadót, mely azóta is vezető szerepet játszik az ezotéria, egészséges életmód és önfejlesztés terjesztésében és mind a mai napig sikeresen működik.


A színpadon Szabó Péterrel beszélget és osztja meg széleskörű élettapasztalatát.

Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter - kerekasztal beszélgetés: Szokásaink fogságában c. most megjelenő könyv szerzői - "Limitált Kiadás" pecséttel csak a helyszínen

Mi tesz minket szolgává vagy úrrá?


Meglévő rossz beidegződéseink teszik tönkre egészségünket, kapcsolatainkat, pénzügyi helyzetünket és idővel jelentősen megrövidítik az életünket. 

Megtörhetjük-e meglévő rossz beidegződéseinket?

A könyvben megismerhetsz olyan egyszerű, de nagyszerű taktikákat, amellyel könnyedén sikerül legyőzni a késztetést, hogy nassolj, rágyújts, vagy olyan apróságokat, amiket megteszünk, dacára annak, hogy tudjuk: ártanak nekünk.


Az üzenet egyszerű: változtass a rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog életed legyen! Ne hagyd, hogy rossz beidegződéseid miatt tönkremenjen az életed! Ismerd meg a szokásaid kialakulásának mechanizmusait és változtass rajtuk!

Ugye velünk tartasz?

2018. november 24.

100%-ban levásárolható könyvcsomag kupon!

A legjobb ajándék a tudás. Így közvetlenül karácsony előtt ennél jobb alkalmat nem találsz arra, hogy magadnak és a szeretteidnek is beszerezd az újabbnál újabb, és jobbnál jobb értékes tudást tartalmazó könyveket.

Vehetnél 10.000 Ft-ért csak könyveket. Elmehetnél 10.000 Ft-ért csak egy előadásra. De nem kell ezt tenned, mert ennél sokkal jobb ajánlatunk van számodra: 10.000 Ft-ért vásárolj meg egy kupont, melyet ebben az értékben 100%-ban beválthatsz a helyszínen könyvekre, és ajándékként részt vehetsz egy eddig sosem látott előadásokkal felépített konferencián is.

Korábban már volt ilyen ajánlatunk, és a legnagyobb kihívás az volt, hogy elhiggyék az emberek, hogy ez valóban igaz. Aki elhitte, és eljött, az azóta hihetetlenül örül, mert sokkal több értéket kapott ezáltal, mint amit valaha is el tudott képzelni.

BÓNUSZ!

Amennyiben november 20-a éjfélig jelentkezel, a befizetésed után azonnal (letölthető formában) ajándékba megkapod Robin Sharma A szent, a szörfös és a vezető című könyv hangoskönyv változatát (sehol máshol nem kapható, 3970 Ft érték)!

Hallgass bele a 6. fejezetbe:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

Mit jelent a 100% levásárolhatóság?

A jelentkezéssel egy 10.000 Ft értékű könyvutalványt vásárolsz meg, melynek tartalmát a helyszínen lesz lehetőséged összeválogatni.

Mindemellett, a könyvutalvány megvásárlásával a vendégünk vagy az egész napos programra, ahol végighallgathatod az izgalmas előadásokat, valamint érdekes és pozitív beállítottságú emberekkel ismerkedhetsz meg (ha akarsz :)).

Ezen felül jó hír lehet a számodra, hogy legalább két teljesen új megjelenésű könyvvel is készülünk, melyek közül az egyiket biztosan tartalmazni fogja a kuponod a beváltáskor.

Tehát a folyamat egyszerű...

1. leadod a jelentkezésed és kifizeted a 10.000 Ft összegű kupon/könyvcsomag díját

2. a helyszínen belépéskor kapni fogsz egy 10.000 Ft értékű könyvutalványt (3 db 2000 Ft-os és 4 db 1000 Ft-os)

3. részt vehetsz az egész napos programon (vagy azon a részén, amelyiken szeretnél)

4. a nap folyamán bármikor (az előadások közben is, hiszen ez egy expo) a könyvutalványod beváltásával kiválaszthatod azokat a könyveket, amelyek neked a legjobban tetszenek (a két újonnan megjelenő könyv közül az egyiket mindenképp válaszd ki)

5. A könyvutalványod beváltásán felül is izgalmas és egyedi ajánlatokkal készülünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb könyvet tudd beszerezni így karácsony előtt!

6. Jó szórakozást kívánunk általad választott könyvekhez és az ajándék előadásokhoz! :-)

A program

Helyszín és időpont

ELTE Északi Tömb - Gömb Aula

1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1a.

2018. november 24.

(a nap folyamán bármikor jöhetsz)

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK!

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje 8 nap. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a jelentkezési díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt a ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.