A könyvet most már csak webáruházunkból tudod megrendelni.

Szabó Péter

Merj! Nevess! Szeress!


Szerezd be most Szabó Péter legújabb könyvét ingyenes házhoz szállítással április 17-e éjfélig!

Az élet nem mindig olyan vidám, mint ez a borító, ez tény.

Szabó Péter

"Az élet nem mindig könnyű. Sőt! Sokszor elképesztően nehéz. De az életnek nem is az a dolga, hogy könnyű legyen. A mi dolgunk az, hogy megtanuljunk élni.

Ezt a könyvet azoknak írtam, akik hajlandóak így tekinteni az életre. Azoknak, akik kellően bátrak szembenézni a jelenlegi helyzetükkel – ami sokszor iszonyatosan fájdalmas tud lenni –, és hajlandóak tudatosan változtatni a hozzáállásukon, saját magukon, ezáltal az életükön.


Azoknak, akik keresik az eszközöket, amelyekkel visszatalálhatnak arra az ösvényre, amelyik oda vezet, ahol igazán élvezhetjük az életet."

Ha három szóban szeretném összefoglalni:

MERJ! NEVESS! SZERESS!

Ha bővebben is érdekel, akkor tarts velem!

Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner

​Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.


Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Több tízezer főnek tartott előadásain, tréningjein és a közel százezres példányszámban elkelt könyvein keresztül teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét.


Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Európa-szerte is számos országban tartott tréningeket). Több könyv szerzője, illetve társszerzője, sőt, hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is.


Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Ezen oldalon az ajánlat lejárt, a könyvet április 26-tól tudod megrendelni a webáruházunkból.

Fizetési módok

Fizetni online bankkártyás fizetéssel tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay vagy PayPal oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a könyv díját.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.