Farkas János

SÉMÁINK ÉS

PROGRAMJAINK

FOGSÁGÁBAN!

2020. március 14.

Benczúr Hotel

Mi van akkor, ha gyerekkorunk óta vannak beépülve olyan sémáink, ​melyek miatt torz módon látjuk a világot és a benne zajló eseményeket?

Hogyan lehet a tudatos gondolkodásunkat irányítani ​és fókuszban tartani?​

Az életedben vannak olyan visszatérő problémák,melyek kapcsán nem érted hogyan ismétlődnek meg újra és újra?​


A tréningen tanult egyszerű gyakorlatok alkalmazásával növelheted az önfelismerésed és ezáltal könnyebben változtathasz az életeden.​

Hogyan?

Miért érdemes eljönnöd?

Ismétlődő szokásaink felismerése és megváltoztatása


Tevékenységeink jelentős részét, akár 95%-át mindenféle tudatos kontroll nélkül hajtjuk végre, csupán megszokás alapján.

Agyunk maga intézi a rutinszerű cselekvéseket, a jelenben hozott döntések nélkül. Mindaz, amit a múltban gyakran csináltunk, létrehoz egy döntési mechanizmust, ami alapján a cselekvéseinket szinte teljesen automatikusan végezzük. Ezek szokásunkká válva már nem igényelnek tudatos jelenlétet, beépülnek a tudatalattinkba. ​Tudatunk csak az új és fontos dolgoknál kapcsol be. Megfelelő tudatossággal felülírhatjuk a régi szokásokat!
​Gondolkodásunk és fókuszunk tudatos irányítása


​Tudatos agyműködésünkkel az agykéreg 1 mm vastagságú rétege foglalkozik.

Amennyiben a megszokottól eltérő eseményt érzékel, a másodperc töredéke alatt átadja az irányítást a tudatos elménknek.


Gyakran érezhetjük azt, hogy döntéseinket és cselekedeteinket egy kettős irányítási rendszer befolyásolja. A jövőben elérendő céljainkat erősen megnehezíti a mindent elsöprő vágy, hogy a jelenben jobban érezzük magunkat. A kérdés az, hogy miként lehet a jövőre és a jelenre fókuszáló rendszereinket társi viszonyba szervezni!​Gyermekkori sémáink ​felülírása


Szinte mindenre van sémánk, ami az életünkben már megtörtént velünk, segítségükkel döntési mechanizmusaink is könnyebbé válnak.


Miért van az, hogy folyamatosan bevonzunk olyan embereket és cselekményeket, amiktől gyerekkorunk óta félünk és rettegünk?


Miért esünk rendszeresen ugyanazokba a csapdákba?​ 


Min kellene változtatnunk ahhoz, hogy elkerüljük ezeket a visszatérő bonyodalmakat?​


Egészen megdöbbentő, hogy szülőként milyen sok érzelmi szükségletet kell gyermekeinknek biztosítani. Ezek erőssége gyermekenként változhat, de szükségletük általános és mindenkiben megvannak. Ezek betöltésének hiánya kialakíthat olyan „maladaptív” sémákat, amely az ember egész életében maradandó és visszatérő sikertelenséget eredményez.


A tréningen ezekről ​is rengeteg felismerésre számíthatsz!


Gyere el, ha meg akarod tudni:

  • ​Mi a kora gyermekkori élmények szerepe és hogyan tudod ezeket felülírni?
  • Hogyan ismerheted fel az ismétlődő kellemetlen szokásaidat és miként tudod őket megváltoztatni?
  • Min kellene változtatnod ahhoz, hogy elkerüld a visszatérő bonyoldalmakat?
  • Miként ismerheted fel a rosszul alkalmazkodó, torz megoldásokat nyújtó sémákat, melyek pokollá teszik az életedet?​
  • ​​Hogyan tudod gondolkodásodat és fókuszodat tudatosan irányítani?

FARKAS JÁNOS

A pénzügyi szektorban dolgozom 27 éve, jelenleg is aktív vezetőként.

Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban. Életvezetési tanácsadóként azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket a magán- és az üzleti életben egyaránt.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni. Segítek ügyfeleimnek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. 

Sémáink és programjaink fogságában​!

​egész napos gyakorlatias tréning

Budapest  |  2020. ​​március 14.

Szabó Péter, motivációs előadó véleménye:

Mit mondanak mások, akik már részt vettek János tréningjein?

"Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem János lenyűgöző személyét, és hogy ennek a tréningnek a keretein belül megosztotta velem a tudását. ​Örömmel tölt el, hogy a tréning óta hatékonyabb vagyok a munkámban és a magánéletem is megkönnyebbült, hiszen sokkal jobban megértem az embereket, mint eddig. Szívből ajánlom ezt a tréninget azoknak, akik szeretnének jó hangulatban és fénysebességgel fejlődni, célokat elérni."

Smeller Kitty

Egészségegmentor, Funkcionális táplálkozási referens, aerobik oktató

„Farkas Jánosnak nem csak szakmai tudása, de személye is példaértékű, az egyik leghitelesebb ember a szakmájában, akitől érdemes tanulni.”

Tóth Boglárka

Biológus, Táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Egészségmentor

A tréning helyszíne és időpontja

Dátum: 2020. ​március ​14. 10:00 - 18:00

Helyszín: ​​Hotel Benczúr
(1068 ​Budapest, Benczúr u. 35.)​

Ismerd meg a káros, korai gyermekkori élmények kialakulásának meghatározó szerepét és módját, amellyel ezeket megváltoztathatod!

Mennyibe kerül a tréning?

NORMÁL jegy
  • Részvétel a tréningen
  • Munkafüzet

19.970Ft

29.970Ft

​PÁROS jegy
  • Részvétel a tréningen 2 fő részére
  • Munkafüzet

34.970Ft

​59.940Ft


"János kiemelkedően nagy tudású tréner és fantasztikusan jó vezető. Mindazoknak javaslom János képzését, akik szeretnék megérteni magunkat és a környezetükben levőket hajtó belső tényezőket és ezáltal eredményesebbé válni.” 

Czirákiné Móni

Pénzügyi Személyi Edző (etikuspénzügyek.hu)

"​János hatalmas szakmai tapasztalatával egyértelműen hiteles a témában, melyet legjobban sikerei igazolnak. Nagyon hálás vagyok, hogy az általa átadott ismereteket mára már én is sikerrel alkalmazhatom!"

Gulyka Krisztina

Personal Development Mentor

„Farkas János számomra igazi példakép, már maga a lénye is nyugtató és harmóniát sugároz, ezért már alapból is nagyon szeretek a közelében lenni, és ezt még csak emeli mérhetetlen tudása és profizmusa, ami ezen a tréningen is lenyűgözött. Mindig rengeteget tanulok tőle, bölcsessége nagyon motiváló és követendő. ​Regényt írhatnék még, hogy mennyi mindent megtanultam, a lényeg, hogy tiszta szívből ajánlom ezt a tréninget ​mindenkinek.”

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, fitness modell világkupa győztes,
egészségmentor, funkcionális táplálkozási szakértő, személyi edző