Az első magyar Önfejlesztő és Üzleti Hangoskönyvtár applikáció

Havi egy könyv áráért

korlátlan (600+) hangoskönyv!

köztük az én összes könyvemmel!

Évekkel ezelőtt azért hoztam létre a Guruló Egyetem hanganyagokat, hogy minden felesleges időt hasznos önfejlesztő anyagok (főleg Brian Tracy) hallgatásával tölthessünk el.

Akkoriban még a CD volt a divat, viszont most már a legkorszerűbb megoldás egy nagyszerű applikáció, ahol minden egyben van.

Ez a Voiz Hangoskönyvtár, amit ha egyszer elkezdesz használni, nem fogsz tudni abbahagyni!

Mi az a VOIZ hangoskönyvtár?

Egy igazán hiánypótló szolgáltatásról van szó a magyar piacon. Ha fontos számodra az önfejlesztés, az üzleti képzésed, vagy egyszerűen egy könnyedebb regényre vágysz, esetleg a gyermekeid akarnak mesekönyvet hallgatni, itt mindent megtalálsz.

Az applikációban már most több mint 600 önfejlesztő, üzleti és egyéb könyvet találsz magyar nyelven felolvasva (köztük az én összes könyvemet is), Magyarországon egyedülállóan.

A könyvek száma napról napra bővül. Ez az applikáció annyira kényelmessé teszi a könyvek feldolgozását, hogy megsokszorozhatod az olvasásra szánt idődet.

próbáld ki 90% kedvezménnyel!

Megígérem, hogy nem bánod meg!

Napi 2x20 perc hallgatás = heti 1 "kiolvasott" könyv = évente 50 könyv tudása a tiéd

A mai világban az a legnagyobb előny, ha érvényesülni szeretnénk, ha minél gyorsabban juthatunk információhoz és tanulhatunk. A probléma az, hogy fizikailag képtelenek vagyunk a folyamatos időhiány miatt annyit tanulni és olvasni, mint amennyire szükségünk lenne ahhoz, hogy gyorsan érjük el, amit szeretnénk.

Ha valami, akkor a Voiz Hangoskönyvtár applikáció megoldja ezt a problémát.

Kevés annál gyorsabb és hatékonyabb megoldás van a fejlődésre, mint utazás, autóvezetés, mosogatás, pakolódás vagy egyéb „felesleges” időtöltés közben feldolgozni akár hetente 1-3 könyvet.

Lehetetlennek tűnik? Csak addig, amíg el nem kezded használni!

Miért jó neked, ha használod a Voiz Hangoskönyvtárat?

Ha például napi kétszer 20-30 percet tudsz hangoskönyvet hallgatni, az azt jelenti, hogy heti 1 könyvet elolvastál, vagyis évente kb. 50-et!

Évi 50 könyvnél már ott tartasz, mint Bill Gates, Warren Buffet, Mark Zuckerberg vagy Elon Musk, akik híresek arról, hogy falják a könyveket, és bevallásuk szerint a sikerüket nagyrészt ennek is tulajdonítják. El tudod képzelni, mekkora mértékben dobna az életminőségeden, tájékozottságodon vagy a szakmai képességeid területén évi 50 új könyv elolvasása?

Hangoskönyvet könnyedén lehet hallgatni vezetés, utazás, házimunka és sportolás közben is, így a napi 30-60 percet gyerekjáték összehozni.
Ha ki szeretnéd tölteni ezeket a „felesleges” időket, akkor próbáld ki a Voiz Hangoskönyvtárat most 90% kedvezménnyel az első hónapra!

Tulajdonképpen időt takarítunk meg számodra a hangoskönyvtárral, miközben gyorsítósávra helyezed a fejlődésedet!

Szabó Péter és a MotiBooks Kiadó könyvei is elérhetőek hangoskönyvként - a többi 600 nagyszerű könyv mellett! 

Mennyibe kerül a Voiz Hangoskönyvtár használata?


KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS AZ ÖSSZES KÖNYVHÖZ

4990 Ft/hó

kuponkóddal az első hónap csak 499 Ft

Ezzel az előfizetéssel bármennyi könyvet meghallgathatsz az adott hónapban. Nagy előny, hogy akár 5-10 könyvet is hallgathatsz párhuzamosan, ami a gyakorlati felhasználás során elég gyakori jelenség. Amíg él az előfizetésed, addig hozzáférésed van a Voiz Hangoskönyvtár teljes kínálatához!

Ha igényeled a 90%-os kuponkódot, amit sikerült „kialkudnom” a követőimnek, akkor az első hónap korlátlan használata mindössze 499 Ft-odba kerül. Tehát lényegében ingyen van, és ez ugyanúgy teljes értékű használatot jelent, bármennyi könyvet meghallgathatsz. A második hónaptól pedig már a 4990 Ft-os áron folytathatod a korlátlan előfizetésedet, vagy természetesen módosíthatod a kisebb csomagokra is.

Miért jó a Voiz Hangoskönyvtár mobil applikáció?

  • LEGTÖBB KÖNYV

Egy helyen megtalálod Magyarország legnagyobb hangoskönyv kínálatát mindenféle műfajban, már most több mint 570 hangoskönyv érhető el. A legnépszerűbb önfejlesztő könyveket is összegyűjtöttük, rengeteg személyes kedvencemmel is, valamint az összes saját könyvem is elérhetőek. Ráadásul hetente kerülnek fel új könyvek, tehát gyorsabban bővül, mint amennyit képes lennél meghallgatni.

  • NINCS ÜRESJÁRAT

Kihasználhatod a holt időszakokat! Hallgathatod a kocsiban, buszra várva, sport vagy akár házimunka közben. Ha fontos számodra a fejlődés, ezáltal minden idődet kihasználhatod!

  • ELÉG A TELEFONOD

Nem kell CD-vel és mp3-akkal bajlódnod. Ahol a telefonod, ott a teljes hangoskönyv gyűjteményed. Offline módban is működik, nem kell hozzá folyamatos internetelérés.

  • ONLINE ÉS OFFLINE MÓDBAN IS

Élvezd az összes hangoskönyvet, akár online, akár repülés közben vagy bármikor, amikor nincs interneted. A meghallgatni kívánt hangoskönyveidet egy kattintással offline módban is elérhetővé teheted, így biztosan nem maradsz „olvasnivaló” nélkül.

Elfogadod a meghívásom?

Gyere, és próbáld ki 90% kedvezménnyel!

15
Nap
06
Óra
27
Perc
43
Mp

Ha úgy érzed, hogy nincs elég időd az olvasásra, de tudnál hallgatni hangoskönyveket a napod egy részében, mely így is, úgy is eltelik, akkor ne várj tovább, legyél az elsők között, akik elkezdik használni az appot!

1. lépés

Kattints a kérem a 90%-os kuponkódot gombra, majd az űrlapon az e-mail címed megadásával igényeld a 90%-os kuponkódot!

2. lépés

E-mailben elküldjük számodra a kuponkódot és minden információt.

3. lépés

Az e-mailben található lépések alapján letöltöd a Voiz applikációt az okostelefonodra, a megadott részen beváltod a kuponkódodat, és kifizeted az első havidíj mindössze 10%-át, vagyis max. 499 Ft-ot.

4. lépés

Élvezed a több mint 600 hangoskönyvet!

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Ha olvasni nincs időm, mikor lenne időm hallgatni?

Mindenkinek vannak hetente elvégzendő „kötelező” tevékenységei. Sportolás, ház körüli munkák, bevásárlás, főzőcskézés, stb, vagy akár beszélhetünk az autóvezetésről, ingázásról, hadd ne folytassam.

Ezek mind időt visznek el. Ha egyszer összeadod, könnyedén kijön, hogy heti akár 10-20 órát eltöltünk ezekkel a tevékenységekkel. Persze olvasni nem tudnál ezek közben, de hangoskönyvet viszont már tudsz mostantól hallgatni! Ez heti 1-3 hangoskönyv meghallgatását könnyedén jelenti!

Valószínűleg, ha nagyon ügyes is vagy, most legfeljebb egy könyvet olvasol el hetente, és azzal már bőven szinte világelső vagy… képzeld el, így mi vár rád.

2. Mennyi idő egy könyv meghallgatása?

Normál tempóban egy könyv átlagosan 4-9 óra, de van lehetőség gyorsítva is hallgatni, még bőven a megértési szinten belül, így gyakorlatilag lefelezhető az egy könyvre szánt hallgatási idő. A te választásod.


Továbbá találsz rövid, 15-30 perces könyvösszefoglalókat is az appban, így ha csak a könyv esszenciájára vagy kíváncsi, hamar feldolgozhatod.

3. Milyen sűrűn kerülnek fel új könyvek?

Jelenleg legalább heti 2-3 új könyv kerül fel frissen, de a tervek szerint rövidesen naponta lesz bővítve a könyvtár. Azon is múlik ez, hogy most mennyien kezdik el használni aktívan az applikációt, hiszen akkor lesz lehetőség újabb és újabb könyvek felvételére!

Már most több mint 600 hangoskönyv található az appban.

4. Csak önfejlesztő és üzleti könyvek vannak?

A fő célcsoport az önfejlesztő és üzleti közösség, tehát elsősorban a fejlődés és a tanulás a cél, a könyvek nagy részének témája is ezt fedi le, ilyen jellegű könyvekkel fog a legdinamikusabban bővülni a könyvtár. Ugyanakkor felkerültek már szépirodalmi művek, regények és gyerekeknek szóló mesekönyvek is, így biztosan mindenki talál magának megfelelő hallgatnivalót!

​MIT MONDANAK MÁSOK?

Cégvezetőként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást. Viszont a sok teendőm és intézendőm mellett nem jut elég időm az olvasásra. Mivel sok időt töltök az autóban a megoldást számomra a VOIZ csapata szállította, amivel hasznosítani tudom a dugóban és az autópályán elpazarolt időmet.


Domonkos Gábor

szállodavezető

Nagyszerű applikáció, ahol a legjobb könyveket kiemelkedő minőségben találjuk. Az egyik általunk kiadott könyv címe, “Olvass és gazdagodj”, de a VOIZ használata lehetővé teszi számodra, hogy “Hallgass és gazdagodj.” Csak ajánlani tudom.


Dósa Szilárd

dosaszilard.hu

Profi és egyszerűen kezelhető alkalmazás. Feldobja az autóban töltött időmet, de még a mosogatást is. Szívesen olvasok önfejlesztésként szakirodalmat, de mióta ezt megoldom a VOIZ hangoskönyvvekkel, több időt adok magamnak szépirodalommal, papírkönnyvel, feltett lábbal, nagy bögre tejeskávéval is.


Kuti Veronika

író, szervezetfejlesztő